OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Uutinen Päivän News Yhteenveto

Päivän yhteenveto ulkomaan uutisista

Reuters

Irlannin pääministeri Leo Varadkar sanoo, että Irlannin ja Yhdistyneen kuningaskunnan välinen kuilu Brexit asioissa on todella leveä.

Tsekin valtionsyyttäjä luopuu pääministeri Babiksen syytteistä.

Kiinan valtioneuvosto on päättänyt jättää Yhdysvalloista tuotavan sianlihan ja soijapavun lisätullien ulkopuolelle.

Kolmas uhri kuollut ja Almerian ja Murcian lentokentät suljettu Espanjan kaatosateissa.

Zimbabwea 37 vuotta hallinut Robert Mugabe haudataan kansalliseen pyhäkköön maan pääkaupungissa Hararessa sunnuntaina. Mugabe kuoli viikko sitten Singaporelaisessa sairaalassa 95 vuoden ikäisenä.

Venäjän terveysministeri Veronica Skvortsovan mukaan Venäjän terveysministeriö on tehnyt lakiesityksen sähkötupakan valmisteverosta.

EU-komissaari Phil Hogan sanoo viimepäivien tapahtumien tuoneen hivenen optimismia Yhdistyneen kungaskunnan ja EU:n väliseen tilanteeseen.

Öljytankkerissa Norjassa, Sture Oil:in öljyterminaalilla on lastauksen aikana syttynyt tulipalo. Öljyterminaalia evakuoidaan ja palo jatkuu edelleen.

Britannian pääministeri Boris Johnson toteaa olevansa varovaisen optimistinen Brexit-sopimuksen synnystä-

Venäjä on pyytänyt Iran pidättäytymään kaikesta toiminnasta, joka voisi vaarantaa olemassa olevan ydinsopimuksen jatkon.

Kreml ei halua tyrmätä ehdotusta, lokakuussa Pariisissa pidettävistä Ukrainan-neuvotteluista.

Yhdysvaltain valtionvarainministeriö sanoo Pohjois-Korean syyllistyneen kyberhyökkäyksiin tukeakseen laittomia ase- ja ohjusohjelmia. Tunnistetut kolme hakkeriryhmää ovat Lazarus Group, Bluenoroff ja Andariel.