OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Nainen nielaisi kihlasormuksen unissaan – katso kuvat!

Yhdysvaltalainen Jenna Evans on julkaissut avoimena omalla Facebook-tilillään tarinan siitä, kuinka hän oli nielaissut yöllä nukkuessaan oman kihlasormuksensa.

”Muistan itseasiassa tehneeni sen, mutta luulin nähneeni unta, joten jatkoin nukkumista”, kertoo Evans Facebook-päivityksessään. ”Keskiviikkoaamuna huomasin, että sormus ei ollut kädessäni ja jouduin herättämään Bob Howellin [toim.huom.kihlattu] ja kertomaan hänelle, että nielaisin yöllä kihlasormukseni.”

Tarinan mukaan he ensin nauroivat asialle, mutta lopulta lähtivät sairaalaan. Siellä naisen varsa kuvattiin, jossa sormus näkyi selkeästi.

Katso, miltä näyttää, kun sormus on mahassa!

So, in case you missed it, I swallowed my engagement ring in my sleep on Tuesday night. I actually remember doing it,…

Julkaissut Jenna Evans Torstaina 12. syyskuuta 2019

Lääkärit suosittelivat, että sormuksen ei annettaisi tulla luonnollista kautta ulos, vaan se pitäisi tulla tähystyksen avulla ulos. ”He [lääkärit] sanoivat, ettei tämä ole mikään isoa asia, mutta minun piti allekirjoittaa paperi, jos minä kuitenkin kuolisin”, Jenna jakaa.

Tarinalla on onneksi onnellinen loppu ja sormus saatiin takaisin, ja lopulta Jenna sai sen takaisin sormeensa. Hän on myöhemmin lisännyt, että hän nielaisi sormuksen unessa, jossa hänen piti pelastautua vaikeasta tilanteesta ainoastaan syömällä sormus.

Lääkärit kertoivat Jennalle, että lapset usein syövät sormuksia unissaan, mutta aikuisille se on harvinaisempaa.