OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Brexit tarvitsee kiireesti rahtisuunnitelmia, sanoo lääketeollisuus

Lääkkeiden ja lääkinnällisten laitteiden valmistajat ja toimittajat sanovat, että Britti viranomaiset eivät ole vieläkään kertoneet, miten heidän tuottteensa käsitellään, jos Britannia jättää EU:n lokakuun lopussa ilman sopimusta. Jotkut suuremmat lääkeyhtiöt ovat päätyneet omiin suunitelmiinsa kriittisten lääkeiden täydennyksen suhteen ei-Brexit tilanteessa, sanoi teollisuusryhmät perjantaina, kun taas toiset ovat pyrkineet varamaan paikkoja hallituksen lento- ja laivarahti-suunnitelmasta. Hallitukselle esitetyistä toistuvista ja kiireellisistä pyynnöistä huolimatta yksityiskohdista ei ole saatu tietoja, joten lääketoimittajat eivät vieläkään tiedä mistä satamista tällaiset toimitukset lähtevät, tai niiden aikatauluista, tai matkojen pituudesta tai mihin toimitukset saapuvat Britanniassa.
Reuters