OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Dubai valmistautuu maailmannäyttelyyn – KONE toimittaa hissit

KONE on saanut tilauksen 25 hissin toimittamisesta Address Harbour Pointiin, joka on korkeatasoinen kaksitorninen pilvenpiirtäjä Dubaissa, Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa. Torneihin tulee huoneistohotelli ja viiden tähden hotelli. Address Harbour Point -tornit ovat osa laajempaa Dubai Creek Harbour Community -aluetta, jossa on majoitustilaa jopa 200 000 asukkaalle ja hotellivieraalle.

Creek Island Dubain pohjoiskärjessä sijaitseva Address Harbour Point on aivan Dubai Creek Marinan ja kaupungin keskustan tuntumassa. Tornit ovat 212 ja 255 metrin korkuisia, ja asukkaille ja vieraille avautuu suora näkymä rakenteilla olevaan Dubai Creek Tower -näkötorniin.

KONE luo edellytykset asukkaiden ja vieraiden sujuvalle liikkumiselle toimittamalla pilvenpiirtäjään 11 KONE 3000S MonoSpace® -hissiä ja 14 KONE MiniSpace™ -hissiä. Lisäksi rakennukseen tulee KONE E-Link™ -valvontajärjestelmä.

”Dubai valmistautuu isännöimään vuoden 2020 maailmannäyttelyä ja jopa 25 miljoonaa kävijää. Address Harbour on yksi kaupungin uusista ylellisistä kohteista, ja olemme ylpeitä saadessamme tuoda ratkaisuillamme lisäarvoa rakennuksen asukkaille ja vierailijoille”, sanoo KONEen Etelä-Euroopan, Lähi-idän ja Afrikan aluejohtaja Pierre Liautaud.

Address Harbour Pointin rakennuttaja on Emaar Properties PJSC, ja suunniteltu valmistumisaika on vuonna 2021.

Tilaus kirjattiin vuoden 2019 toiselle neljännekselle.