OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Teheran pidättää edelleen Stena Imperoa

Britti-liputettu öljytankkeri Stena Impero on edelleen pidätettynä Iranissa, huolimatta Teheranin pidätysmääräyksen poistamisesta, omistaja sanoo. Ruotsin Stena Bulk sanoi keskiviikkona sen ei olevan neuvotteluissa Iranin kanssa eikä myöskään tietoinen mistään muodollisista syytteistä miehistöä tai yritystä kohtaan.
Iranin ulkoministeriö sanoi aikaisemmin, että pidätysmääräyksen poistaminen oli saatettu päätökseen, mutta, että alusta tutkittiin edelleen.
“Meitä ei ole syytetty mistään…Me olemme edelleen pimennossa siitä miksi olemme ankkkurissa Bandar Abbasissa,” Stena Bulkin toimitusjohtaja Erik Hanell sanoi. Hän lisäsi, että alus oli tankattu ja valmiina lähtöön yhteen Yhdistyneiden Arabiemiraattien satamaan heti, kun se saa poistua.
RT