OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Yhdysvallan sanktiot tuhoavat Venezuelan

Huolimatta Yhdysvaltain vuosien sanktioista Venezuelaa kohtaan, ovat Valkoisen Talon virkamiehet maalannneet itsestään kuvan maan pelastajina, suosimalla poliittisia toimijoita miljoonien tuilla, samaan aikaan, kun tavallinen kansa on kärsinyt.

Vain päivä sen jälkeen, kun Washington oli ilmoittanut 52 miljoonan dollarin tukipaketista Venezuelan oppositiolle, sitoutumalla “täydelliseen tukeen” väliaikaiselle presidentille Juan Guaidolle – Yhdysvaltain ulkoministeri Mike Pompeo sanoi Yhdysvaltain omistavan vielä toisen 119 miljoonaa dollaria tukea Latinalaiselle Amerikalle auttamaan niitä, jotka ovat paenneet Venezuelan kriisiä.

Yhteensä 36 miljoonaa dollaria laitetaan syrjään Venezuelan omiin “hengenpelastusohjelmiin” antamalla kansalaisille “heidän ansaitsemansa avun.”
RT