OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Ganz ei suostu Netanyahun ehtoihin – Israel

Israelin keskustalainen Sininen ja Valkoinen-puolue hylkäsivät perjantaina, heidän sanoman mukaansa, pääministeri Benjamin Netanyahun vaatimukset, muodostaa koalitiohallitus hänen johdolla, hänen oikeistolais siivellä ja ultraortodoksi-liittoutuneiden kanssa.

Sininen ja Valkoinen-puolue voitti aikaisemmin tässä kuussa suurimman osan paikoista. Puolue sanoi Netanyahun Likud-puolueen kanssa käytyjen neuvottelujen jälkeen, että “tekivät sen heti selväksi”, että se hylkäisi ehdotukset.

Keskustapuolue, jota johtaa entinen armeijan päällikkö Benny Gantz, sai 33 paikkaa, jonka perässä tuli tiivisti Netanyahun Likud 32 paikalla.
Kummallakaan ei ole tarpeeksi tukea perustaakseen 61 paikan enemmistöhallitusta ja he ovat tiukasti jakautuneet johtamisen suhteen.
RT