OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Yhdysvallat tuhlasi miljoonia Afganistaniin – Pakistanin Imran Khan

Pakistanin pääministeri Imran Khan latasi katkeria totuuksia MSNBC:n haastattelussa, todeten, että Yhdysvaltain veronmaksajien dollarit olisivat olleet enemmän tarpeen Amerikan infrastruktuurin rakentamisessa, sen sijaan, että niitä tuhottiin Afganistanissa.

Kysyttäessä minkä neuvon hän oli antanut Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpille Afganistanin loputtomalta näyttävästä sodasta, Imran Khan sanoi Morning Joe-ohjelman isännälle, konfliktin jatkuvan vielä toiset 19 vuotta, jollei ei Yhdysvallat ajaa rauhaa alueelle.

“Jos minä olisin amerikkalainen kysyisin – ainakin 1,5 triljoonaa dollaria on kulutettu Afganistanissa, mitä me olemme saavuttaneet tällä?” hän sanoi, lisäten, että hänen vierailu Yhdysvaltoihin ottaakseen osaa YK:n yleiskokoukseen, teki hänelle selväksi, että Kabulin tukeen käytetyt rahat olisi pitänyt jäädä kotiin.

“Sinä aikana, kun Yhdysvallat kaatoi rahaa Afganistaniin, tässä turhassa sodassa, kiinalaiset kehittivät “ensimmäisen-maailman” infrastruktuurin…ja minä olen New Yorkissa, ja katson miten autoni hyppii tiellä.”
RT