OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kaksi öljytankkeria tulessa Etelä-Koreassa

Paksu savu peitti taivaan Etelä-Korealaisessa Ulsan satamassa, sen jälkeen, kun räjähdys vavisutti öljytankkeria, jonka jälkeen myös toinen tankkeri syttyi tuleen. Yhdeksän aluksilla ollutta ihmistä loukkaantui.

Räjähdys tapahtui Cayman saarten lipun alla purjehtivassa “Stolt Groenland” nimisessä öljytankkerissa, noin 10.50 paikallista aikaa lauantaina, laivan telakoituessa Etelä-Korean koillisosassa sijaitsevassa Ulsan satamakaupungissa.

Palo levisi sitten nopeasti Singaporen lipun alla purjehtivaan toiseen tankkeriin nimeltä “Bow Dalian”, joka oli lähellä kiinnitettynä.
Kaikki “Stolt Groenland”:in merimiehet on pelastettu.
Heidän sanotaan olevan ulkomaalaisia, mukaan lukien joitakin venäläisiä ja filippiiniläisiä. “Bow Dalian” koko 21 hengen miehistö pelastettiin myös.
RT