OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kandaharissa räjähdys – presidentinvaalit

Ainakin kolme ihmistä on raportoitu loukkaantuneen, kun äänestyspaikan lähellä räjähti pommi Afganistanin Kandaharin kaupungissa, sen jälkeen, kun paikalliset tulivat suurin joukoin äänestyspaikoille presidentinvaalien äänestyksen alettua.

Toistaiseksi mikään ryhmä ei ole ottanut vastuuta hyökkäyksestä.
Kolme ihmistä vietiin sairaalaan räjähdyksen seurauksena, Kandaharin maakunnallisen komentajan tiedottaja, Bahir Ahmadi vahvisti.
AFP kuitenkin ilmoitti, että lääkintäviranomaisten mukaan15 henkeä olisi loukkaantunut .

Noin 9,6 miljoonaa Afganistanilaista ovat äänioikeutettuja lauantain vaaleissa. He valitsevat sodan runteleman maan seuraavan presidentin 14 ehdokkaan joukosta, johon kuuluu nykyinen presidentti Ashraf Ghani ja tämän entinen varapresidentti Abdulla Abdullah.
RT