OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kiinan ja Ukrainan tulisi tutkia Bidenien toimintaa – Trump

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on kehottanut sekä Kiinan, että Ukrainan hallitusta tutkimaan Hunter ja Joe Bidenin liiketoimintaa ja poliittista toimintaa, kun kerran Trumpin vastustajat aloittivat virkarikostutkimuksen tämän puhelusta Kieviin.

“Jos he olisivat rehellisiä siitä, he aloittaisivat suuren tutkimuksen Bideneitä kohtaan. Samalla tavalla Kiinan tulisi aloittaa tutkimukset Bideneitä kohtaan, koska se, mitä tapahtui Kiinassa on ihan yhtä pahaa, kun mitä tapahtui Ukrainassa.”

“Kenelläkään ei ole epäillystä, etteivätkö he olisivat olleet epärehellisiä, presidentti jatkoi. “Se oli epärehellinen sopimus, 100 prosenttisesti.”

Trump väittää, että Hunter Bidenin nimitys ukrainalaisen energiayhtiö Burisman hallitukseen – asema, josta maksettiin 50 000 palkkaa kuukaudessa, vaikka Hunterilla ei ollut pätevyyttä alalle – oli lahjontaa.

Trump väittää myös, että Joe Biden, silloinen varapresidentti, painosti Kieviä tukahduttamaan Burismaa kohtaan ollutta lahjontaepäilyä, käyttämällä Yhdysvaltain ulkomaanapua saadakseen asian hoitumaan.
RT