OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Yksi kuollut, 2 haavoittunut seniorikodin ampumisessa Vancouverissa

Aseistautunut hyökkääjä avasi tulen seniorikodissa Vancouverissa, Yhdysvalloissa, jonka seurauksena yksi kuoli ja kaksi haavoittui. Tämän jälkeen hyökkääjä linnoittautui yhteen asuntoon, aiheuttaen ison poliisihälytyksen ja tuntien kestäneen pattitilanteen.

Swat-joukot ja toistakymmmentä raskaasti aseistautunutta poliisia, mukaan lukien ATF-agentti, piirrittivät Smith Towers eläkeyhteisön asuinrakennuksen varustettuina kilvin, kiväärein, panssaroiduin ajoneuvoin, ja jopa yhden dronin kanssa, sen jälkeen, kun yksi asukkaista avasi tulen aulatiloissa vetäytyen sitten asuntoonsa.

Kolme ihmistä joutui hyökkäyksessä ammutuksi, joista yksi kuoli ja kaksi haavoittui. Loukkaantuneet vietiin kiireellisesti PeaceHealth Southwest Medical Centeriin, jossa he ovat sairaalan mukaan tyydyttävässä kunnossa.

Torstai iltapäivällä, poliisin aloitettua neuvottelut hyökkääjän kanssa, kerrostalo oli osittain evakuoitu ja osa asukkaista käskettiin pysymään huoneistoissaan. Poliisi valmistautui valtaamaan rakennuksen, kuitenkin epäilty antautui ennen sitä.
RT