OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Meksiko olisi ollut Kanada – Brasilian ex-presidentti Lula

Latinalaisen-Amerikan maiden täytyy yhdistyä ja harjoittaa itsenäistä politiikkaa sen sijaan, että suvereniteettia kaupallistetaan Yhdysvaltojen avun tyhjiltä lupauksilta, sanoi Brasilian entinen presidentti Lula da Silva yksinoikeudella RT:lle vankilassa tehdyssä haastattelussa.

Luiz Inácio “Lula” da Silva, joka oli Brasilian johtajana 2003 – 2010 välisenä aikana, on nyt vankilassa suorittamassa 12-vuoden vankilatuomiotaan tuomittuna korruptiosta ja rahapesusta. Hän kiistää voimakkaasti syytteet sanoen, että hänen tuomionsa oli poliittinen teko.

Syyskuun lopussa, 73-vuotias kieltäytyi tarjouksesta suorittaa tuomionsa puoliavoimessa vankilassa, siihen asti, kunnes hänet vapautetaan kaikista syytteistä.
RT