OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Koditon ‘Subway Soprano’ esitti oopperan Pikku-Italia-juhlassa Los Angelesissa.

Emily Zamourka

Asunnoton oopperalaulaja Emily Zamourka esiintyi lauantaina New Little Italy -seremonian avajaisissa Los Angelesissa ensimmäistä kertaa sen jälkeen, kun poliisi löysi hänet Los Angelesin metroasemalta laulamassa.

Zamourka tuli kodittomaksi vuonna 2017, kun hän sairastui eikä hänellä ollut enää varaa sairauskuluihin sekä vuokraan. Hän aloitti viulunsoiton kaduilla, kunnes ryöstöyrityksen yhteydessä 10 000 dollarin (9 100 euron) instrumentti rikkoutui.

Muusikko kertoi, ettei hän koskaan ajatellut laulamista, mutta kun hänen viulunsa rikkoutui ryöstöyrityksen yhteydessä, hän ajatteli alkaa laulamaan. Tulevaisuuden mietteistä Zamourka kertoi keskittyvänsä laulamiseen ja ehkä opettamiseen.