OHO Live TV Suomi

Joka päivä jotain uutta

Krapulan parantaja keksitty

Uusi lääke krapulaan on nyt markkinoilla viinan ystäville ja juhlijoille. San Franciscossa toimiva startup Zbiotics paljasti perjantaina maailman ensimmäisen GMO bakteeria käyttävän krapulan poistajan Pohjois-Kalifornian kaupungissa.

Zbiotics käynnisti probiootin auttamaan juomisen sivuvaikutusten torjumisessa liuottamalla alkoholin sivutuotteen, nimeltään asetaldehydi.

Tuote on pienissä pulloissa ja se on nautittava ennen ensimmäisen alkoholijuoman nauttimista.

Tuotetta on keksijän mukaan testattu vuosia ja se auttaa jopa 90 prosenttia sen käyttäjistä. Zbioticsin toimitusjohtaja ja perustaja Zack Abbott kuitenkin varoittaa, että se ei ole ‘Vapaaksi vankilasta’ -kortti, koska se ei poista viinan päihdyttäviä vaikutuksia. “Tämä tuote on tarkoitettu vastuunsa tuntevalle alkoholin käyttäjälle” hän lisäsi.

Zack Abbott, Zbioticsin perustaja: “Zbiotics on juoma, joka sisältää geneettisesti muokattua probioottia. Probiootti on suunniteltu hajottamaan yksi alkoholin myrkyllisistä biotuotteista nimeltään asetaldehydi. Asetaldehydi on vastuussa seuraavan päivän pahimmista krapulan olon tunteista juomisen jälkeen. Probiootti on suunniteltu auttamaan kehoasi selviytymään pahanolontunteesta, joka viinan juominen voi aiheuttaa. “

Katso koko haastattelu videosta.

Zbiotics perustajan Zack Abbott haastattelu.