OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Yhdysvallat aloittanut joukkojen vetäytymisen – Kurdi armeija

Yhdysvaltain tukeman Kurdien armeijan, SDF:än mukaan, joka on ristissä Ankaran kanssa, on ilmoittanut Yhdysvaltojen joukojen ovat aloittaneen vetäytymisen Syyrian itä-osissa, joka on ollut Turkin uuden sotilasoperaation kohteena.

Turkki pitää Syyriassa olevia Kurdi militantteja Kurdien kansallisten kapinallisten jatkeena. Syyrian demokraattinen armeija (SDF), j sa, on pääosiltaan Kurdi-toimija, joten Ankara pitää heitä terroristeinSyyrian kurdeja vastaan, sanoen sen olevan tarpeellista, jotta raja-alueen turvavyöhyke voidaan varmistaa.

Turkki on uhkaillut aloittavansa sotilasoperaation Syyrian kurdeja vastaan, sanoen sen olevan tarpeellista, jotta raja-alueen turvavyöhyke voidaan varmistaa.
RT