OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Yhdysvaltain joukot vetäytyneet Syyrian turvavyöhykkeeltä

Yhdysvaltain joukot eivät tule tukemaan eivätkä olemaan mukana Turkin uhkaamassa sotilasoperaatiossa pohjois Syyriassa, eivätkä tule myöskään estämään, koska joukot eivät enää tule olemaan alueen “välittömässä läheisyydessä”, Valkoinen Talon on ilmoittanut.

Yhdysvallat on ilmeisesti saavuttanut välittömän tavoitteensa alueella- sen lähes yksin kukistaneen Islamilaisen valtion terroristiryhmän ja vangittuaan satoja sen taistelijoita. Ilmeisesti Yhdysvallat antaa nyt Turkin anteliaasti ottaa vallan käsiinsä, Donald Trumpin tiedottaja ilmoitti, Yhdysvaltain johtajan Turkin presidentti Recep Tayyip Erdoganin kanssa käymänsä puhelun jälkeen.

“Yhdysvallat ei tule enää tukemaan tai olemaan mukana operaatiossa, ja ei olemaan alueen välittömässä läheisyydessä, sen jälkeen, kun Yhdysvaltain joukkue kukisti ISISin alueellisen kalifaatin,” Valkoisen Talon tiedotuksessa luki.
RT