OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Brexit-sopimus voi olla mahdollinen, takuita ei anneta – EU:n Tusk

Eurooppa-neuvoston puheenjohtaja Donald Tusk sanoi perjantaina, että viimeisimmät neuvottelut eivät antaneet takuita onnistumisesta ja aika alkaa käytännössä olla loppu. Kuitenkin, hän sanoi, että “pieninkin mahdollisuus on käytettävä.”

Tusk sanoi aikaisemmin kertoneensa Britannian pääministeri Boris Johnsonille, että mikäli ei käypää ratkaisua saada aikaiseksi ennen perjantaita, hän ilmoittaisi, että sopimusta olisi kaikkiaan mahdoton tuoda kaikkien EU-johtajien päätettäväksi lokakuun 17-18 päivien kokoukseen.

Eurooppa-neuvoston johtaja sanoi, että hän oli saanut positiivisia indikaatioita Irlannin pääministeri Leo Varadkarilta siitä, että “sopimus olisi vielä mahdollinen”, Varadkarin tavattua Johnsonin torstaina, Reuters raportoi.
RT