OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Viimeinkin! Juncker ja Johnson pitivät tänään yhteisen tiedotustilaisuuden

Helpotus oli tuntuvaa, kun Boris Johnson ja Jean-Claude Juncker pitivät yhteisen tiedotustilaisuuden, jossa ilmoitettiin uudesta Brexit-sopimuksesta. Itse asiassa helpotus oli niin suurta, että useiden toimittajien pikaista lähtöä jouduttiin jarruttamaan, jotta eivät juoksisi ulos.

Ennen allekirjoittamista ja läsnä olevien kiittämistä Britannian pääministeri päätti puheensa sanoilla, joissa hän kuvasi Yhdistynyttä kuningaskuntaa “pohjimmiltaan tärkeäksi eurooppalaiseksi maaksi … vakaiksi eurooppalaisiksi ystäviksi, naapuriksi ja kannattajaksi”.

Ennen kuin Johnson ehti edes lopettaa ja Euroopan komission puheenjohtaja Junckerin suureksi hämmästykseksi iso lehdistöjoukko ryntäsi ovelle, lähteäkseen toimistoihinsa, josta otettu kuva kertoo enemmän kuin 1000 sanaa, kun Juncker huutaa joukon perään. “Hei! Hei! Hei! ”

“Minun täytyy sanoa, että olen iloinen sopimuksesta, mutta olen surullinen Brexitistä. Hyvää jatkoa,” Juncker sanoi.
RT