OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Meksikon turvallisuusjoukot pakenivat, kun kartellin asemiehet julistivat sodan vapauttaakseen El Chapon pojan Culiacanissa, Sinaloassa

Ihmishenkien suojelemiseksi Meksikon viranomaiset pakotettiin vapauttamaan pahamaineisen Joaquin El Chapo Guzmanin poika sen jälkeen, kun voimakkaasti aseistetut kartellimiehet aloittivat hyökkäyksen turvallisuusjoukkoja vastaan, jotka pitivät poikaa pidätettynä.

Ovidio Guzmania ehdittiin pitää pidätettynä vain vähän aikaa, kun liittovaltion poliisipartio päääsi ulos tulessa olleesta talosta, jossa häntä pidettiin tallessa yhdessä kolmen toisen rikollisen kanssa torstaina iltapäivällä.

Kun kartelli sai tietää huumepomon pojan pidätyksestä, aseistautuneet rikollisryhmät aloittivat hyökkäämään poliisia kohti ympäri kaupunkia raskaalla tulivoimalla, sulkemalla teitä ja sytyttämällä ajoneuvoja tuleen.
RT