OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Pakistan jatkanut terrorismin rahoittamista

Maailmanlaajuinen rahoitusalan vahtikoira (FATF), otti Pakistanin pois terrorismin rahoittamisen mustalta listalta perjantaina, mutta varoitti Islamabadia sillä olevan helmikuuhun saakka aikaa parantaa tapojaan tai sitten vastata kansainvälisiin toimiin, Reuters sanoi.

Pariisissa toimiva rahoitusta käsittelevä työryhmä (FATF), joka torjuu rahanpesua, ilmoitti olevansa huolissaan siitä, että Pakistan ei ollut onnistunut saattamaan toimintasuunnitelmaa päätökseen tammikuun, toukokuun ja lokakuun määräaikoihin mennessä.

“FATF kehottaa voimakkaasti Pakistania saattamaan toimintasuunnitelmansa nopeasti päätökseen helmikuuhun 2020 mennessä”, vahtikoira totesi lausunnossa. “Muutoin, jos merkittävää ja kestävää edistystä ei saavuteta koko toimintasuunnitelmansa puitteissa ensi täysistunnossa, FATF ryhtyy toimiin.”

Maksutasekriisin kanssa kamppaileva Pakistan on luvannut joukon toimenpiteitä torjuakseen terrorismin rahoitusta.
RT