OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Erdogan sanoo kurdijoukkojen vetäytyvän Turkin raja-alueilta

Turkin presidentti Recep Tayyip Erdogan kertoi tiistaina kurdijoukkojen vetäytyvän Syyrian alueilta Turkin rajan lähellä.

Yhdysvaltain välittämän viiden päivän tauon Turkin kurdijoukkojen vastaisessa sotilasoperaatiossa Koillis-Syyriassa on tarkoitus päättyä tiistaina kello 1900 GMT.

Ennen lähtöään keskusteluihin Syyrian tilanteesta Venäjän presidentin Vladimir Putinin luokse, Erdogan puhui Andaran lentokentällä, jossa hän ilmaisi pettymyksensä myös Iranin kommentteihin, joissa kritisoitiin Turkin sotilasoperaatiota Syyriassa, Reuters raportoi.

Turkki jatkaa sotilasoperaatiotaan Koillis-Syyriassa “määrätietoisesti” sen jälkeen kun Yhdysvaltojen välittämä tulitauko päättyy myöhemmin tiistaina, mikäli Washingtonin antamia lupauksia ei ole pidetty, Erdogan lisäsi.
RT