OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

EU:n Juncker sanoo Brexitin olevan ajan ja energian tuhlaamista

Euroopan komission puheenjohtaja Jean-Claude Juncker sanoi tiistaina, että Brexit on ollut “ajan ja energian tuhlaamista”.

Hän kertoi EU:n edustajakokoukselle Strasbourgissa, että se voi hyväksyä viime viikolla Lontoon kanssa solmitun Brexit-sopimuksen vasta sen jälkeen, kun Ison-Britannian parlamentti on sen hyväksynyt, Reuters kertoi.

Juncker on toistuvasti sanonut, että hän pahoittelee Ison-Britannian päätöstä poistua EU:sta. “Minusta on ollut tuskallista käyttää niin paljon tätä toimeksiantoa käsittelemään Brexitiä, kun olen ajatellut vain sitä, mitä tämä unioni voisi tehdä paremmin kansalaistensa hyväksi”, hän sanoi.

Britannian pääministeri Boris Johnson joutuu tiistaina kohtaamaan parlamentissa kaksi keskeistä Brexit äänestystä, jotka päättävät, pystyykö hän toteuttamaan lupauksensa johtaa Britannian poistumisen EU:sta vain yhdeksän päivän kuluessa.
RT