OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

AC/DC festivaalin tapahtuma sulkee valtatien Australiassa, mukana suomalainen vahvistus

Australialainen Perth Festival tiedottaa Highway to Hell- tapahtumasta, joka kokoaa AC/DC tribuuttiyhtyeitä yhden päivän ajaksi maailmanennätystempaukseen. Osana festivaalia kymmenen kilometrin mittainen matka vilkkaasta Canning Highwaysta suljetaan kymmeneksi tunniksi, toimiessaan maailman pisimpänä esiintymislavana.

Ilmaisessa tapahtumassa eri kokoonpanot esittävät rekkojen perävaunuista tulkintoja AC/DC:n hiteistä pitkin sen laajaa uraa. Australialaisten tribuuttibändien lisäksi tapahtumassa esiintyy suomalainen Steve’n’Seagulls, joka on levyttänyt tähän mennessä jokaiselle albumilleen jonkin bluegrass-tulkinnan AC/DC:stä.

Tempaus järjestetään Perth Festivalin päätöspäivänä 1. maaliskuuta Länsi Australian Perthissä.