OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Britannian Essexistä, löytynyt 39 ruumista rekka-autosta, murhasta epäilty pidätetty

Murhatutkimus käynnistettiin, kun 39 ihmistä löydettiin varhain keskiviikko aamuna kuolleena rekka autosta Waterglade Industrial Parkissa Graysissa, Essexissä.

Pelastuspalvelu kutsuttiin paikalle noin kello 1.40, jolloin rekasta löydettiin 39 uhria. 25-vuotias mies Pohjois-Irlannista on pidätetty epäiltynä murhasta, poliisi vahvisti. Poliisipäällikkö Andrew Mariner sanoi: “Uskomme, että kuorma-auto on Bulgariasta ja saapui maahan Holyheadiin lauantaina 19. lokakuuta … Olemme pidättäneet kuorma-auton kuljettajan tapahtuman yhteydessä, joka pysyy pidätettynä tutkimukseni jatkuessa.”

Alustavien tietojen mukaan 38 on aikuista ja yksi teini-ikäinen. Poliisi on rajannut alueen, ja pääsy Watergladen teollisuuspuistoon ja sieltä pois on edelleen suljettuna.

Britannian pääministeri Boris Johnson vastasi sanomalla, että hän oli “kauhistunut tästä traagisesta tapahtumasta Essexissä” ja että hän saa säännöllisesti päivityksiä sisäministeriöstä.

Holyheadin satama on pääyhteys pintakuljetuksiin Pohjois-Walesista sekä Keski- ja Pohjois-Englannista Dubliniin, Irlannin tasavaltaan. Stena Line Ports Ltd:n ylläpitämän sataman kautta kulkee vuosittain yli kaksi miljoonaa ihmistä.
RT