OHO Live TV Suomi

Joka päivä jotain uutta

Rekkamurhan viides pidätys

Irlannin tasavallan poliisi pidätti 20-vuotiaan miehen Dublinin satamassa keskiviikkona, 39 ruumiin löydyttyä kylmäkuljetuksesta Lontoon lähellä, Englannissa.

Ilmeistä on, että ajoneuvo saapui Britanniaan Walesin Holyheadin kautta, mutta perävaunu saapui erikseen Essexin Purfleetiin Zeebruggesta, Belgiasta. Poliisi pyrkii edelleen jäljittämään matkaa kokonaisuudessaan.

Alkuun, Britannian viranomaiset sanoivat epäilevänsä, että kontissa olleet olivat olleet kotoisin Kiinasta. Viime päivinä on kuitenkin tullut ilmi, että osa uhreista olisivat mahdollisesti olleet kotoisin Vietnamista.

Lauantaina pidätetty mies oli juuri saapunut lautalla Ranskasta, ja Britannian poliisi etsi häntä epäiltynä osallistumisesta rekkakuolemiin. Neljä henkilöä, mukaan lukien kuorma-auton kuljettaja, on jo pidätetty.
RT