OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

USA ryhtyy toimenpiteisiin helpottaakseen ruoan ja lääkkeiden myyntiä Iranille sanktioista huolimatta

Yhdysvallat ryhtyy toimenpiteisiin keventääkseen säännöksiä elintarvikkeiden ja lääkkeiden myymisestä Iraniin, Trumpin hallinnon asettamista pakotteista huolimatta, AP raportoi.

Valtiovarainministeriö totesi luoneensa tavan varmistaa humanitäärisen avun jatkamisen “huolimatta hallinnon pyrkimyksistä eristää Teheran”.

Valtiovarainministeriö aikoo hyväksyä “sallitujen tuotteiden kaupan” tukemalla Iranin kansaa jatkaen samalla ponnisteluja riistääkseen islamilaisen tasavallan hallituksen resursseja, joita Washingtonin mukaan “tarvitaan kehittämään ohjuksia ja tukemaan militantti toimintaa Lähi-idässä”.

Perjantaina ilmoitettu ele jakaa avustusryhmien ja muiden huolenaiheita siitä, että säännökset estävät elintarvikkeiden ja lääkkeiden toimitukset, jotka perinteisesti olivat sallittuja maihin, joihin kohdistuu pakotteita.
RT