OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Saksalaiset poliitikot peloissaan, uusnatsiryhmän asettetua vihreät parlamentin jäsenet “tappoluettelon” kärkeen

Saksan vihreän puolueen huipppujäsenet ovat saaneet kuolemanuhkauksia kovanlinjan äärioikeistolaisryhmältä, joka on yksiselitteisesti uhannut “teloittaa” heidät julkisesti. Toiminta on lähettänyt kauhunaaltoja paikallisen poliittisen eliitin keskuudessa.

Cem Ozdemir ja Claudia Roth kertoivat vastaanottaneensa uhkauksia amerikkalaisen uusnatsiryhmän paikallisosastolta nimeltään “Atomwaffe Division Deutschland”. Vihreän puolueen entinen puheenjohtaja ja korkean profiilin poliitikko, jolla on turkkilainen tausta, Ozdemir, kertoi, että sähköpostiviesti merkitsi hänet AWD: n “tappolistan” ykköskohteeksi.

”Tällä hetkellä suunnittelemme, kuinka ja milloin teloitamme sinut, ehkä seuraavassa mielenosoituksessa? Vai saammeko sinut talosi ulkopuolella? ” Saksalaiset sanomalehdet lainasivat jäätävää viestiä.

Ozdemir otti kirjeen vakavasti, vaikka hän ei ole tietämätön uhkailuista – esimerkiksi turkkilaiset kansallismieliset lupautuivat kerran murhaamaan hänet, Ozdemirin hyökättyä suullisesti presidentti Recep Tayyip Erdoganin vastaan useita vuosia sitten.

Pelko ääriliikkeiden harjoittamasta poliittisesta väkivallasta kärjistyi kesäkuussa sen jälkeen, kun Walter Luebcke, joka oli Kasselin kaupungin alueellisen neuvoston puheenjohtaja ja CDU:n jäsen, ammuttiin paikalleen talonsa lähelle. Poliitikko oli uskollinen Merkelin pakolaispolitiikan kannattaja, kun murhan epäillyllä taas sattui olemaan yhteyksiä äärioikeistolaiseen järjestyksenvalvonta yhtiöön.
RT