OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Salainen tunneli johti Lontoon keskustassa suurelle kannabisfarmille

Britannian poliisi löysi vahingossa valtavan maanalaiseen huumefarmin, löytäessään salaisen 21 metriä pitkän tunnelin talon kylpyhuoneesta Deptfordissa, Kaakkois-Lontoossa. Tunneli johti entisen Victoria-teatterin alakertaan, josta löytyi valtava kannabisfarmi. Laittoman toiminnan uskotaan tuottaneen kymmeniä miljoonia dollareita.

Pääkaupunkiseudun poliisin tiedottaja kertoi, että maanalaiselta farmilta löydettiin “suuri määrä kannabiskasveja ja kannabiksen viljelyyn käytettyjä laitteita”. Operaation yhteydessä on pidätetty kolme miestä ja yksi nainen.

Etsivät uskovat, että huumetehdas on toiminut noin vuosikymmenen ajan, tuottaen yli 4 miljoonaa puntaa (5,1 miljoonaa dollaria) vuodessa.
RT