OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Serbia ei osta Venäjän S-400 ohjuspuolustusjärjestelmää – presidentti Vucic

Serbia ei aio ostaa Venäjän S-400 ohjuspuolustusjärjestelmää, presidentti Aleksandar Vucic sanoi keskiviikkona. ”Sen perusteella, mitä näin, tämä on vaikuttava järjestelmä. Mutta emme aio ostaa sitä, koska meillä ei ole rahaa maksaa sitä, koska rakennamme moottoriteitä ja investoimme lukuisiin muihin hankkeisiin ”, Vucic kertoi RTS-TV-kanavalle.

”Jos sinulla on tällainen ase, kukaan ei koskaan hyökkää sinua vastaan. Paikoissa, joissa on S-400 -järjestelmiä, Yhdysvaltain tai minkään muu maan lentäjät eivät lennä Turkin yli, ja israelilaiset lentäjät eivät lennä Syyrian yli, paitsi Golanin kukkuloiden ”, hän sanoi.

“Meillä on ilmailua – vahvempana kuin koskaan ennen. Vahvistamme puolustusjärjestelmiämme Pantsir ohjusjärjestelmällä ja muilla asioilla, joita ei ole Yhdysvaltain pakotelistalla”, presidentti lisäsi.

Vucic osallistui aikaisemmin Venäjän ja Serbian, “Slavic Shield 2019”, yhteiseen sotaharjoitukseen ja tarkasti S-400 ohjuspuolustusjärjestelmää, TASS raportoi.
RT