OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Alibaban Singles´Day -myynnistä tulossa uusi ennätys

Kiinalainen verkkokaupan jättiläinen Alibaba iloitsee kukoistavasta myynnistä, kun maailman suurin online-myyntitapahtuma juhla Singles´ Day alkoi maanantaina. Tapahtuman ensimmäiset 16 tuntia tuottivat yli 30 miljardia dollaria.

24-tuntia kestävä kiinalainen vähittäiskauppajuhla, samantapainen kuin Black Friday, tuotti yli miljardi dollaria pelkästään ensimmäisen minuutin aikana, Alibaba kertoi. Ensimmäisen yhdeksän tunnin aikana myynti kasvoi 25 prosenttia viime vuoden vastaavaan aikaan verrattuna.

15 tunnin jälkeen, bruttomyynnin määrä oli saavuttamassa 30 miljardia dollaria, mikä on lähes puolet Yhdysvaltalaisen kilpailijan Amazonin koko kolmannen vuosineljänneksen liikevaihdosta. Vuoden 2019 Singles ‘Day -tilausten määrä ylitti näiden tuntien aikana jo vuoden 2017 kokonaismäärän.

Tämän vuoden Singles´Day myynti saattaa rikkoa viime vuoden ennätyksen – lähes 31 miljardia dollaria – mikä on merkittävä kasvu vuoden 2017 25 miljardista dollarista.
RT