OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Israel tappoi Jihadisti-komentajan Gazan kaistalla – ryhmä vannoo kostoa

Israelin armeija tappoi korkea arvoisen Jihadisti-komentajan, Gazan kaistalla, syyttäen tätä Israeliin kohdistuvista hyökkäyksistä ja uusien suunnittelusta.

Tel Aviv ilmoitti, että komentaja Abu Al-Atta tapettiin ilmaiskussa maanantaina myöhään Gazan Shejaian alueella sijaitsevan asuintalon rakennuksessa. Iskussa kuoli ainakin yksi toinen henkilö, väitetysti nainen, ja kaksi muuta haavoittui, Reutersin mukaan.

“Abu Al-Atta oli vastuussa suurimmasta osasta Palestiinan islamilaisen Jihadin toimintaa Gazan alueella ja oli tikkittävä pommi”, IDF sanoi lausunnossaan ja lisäsi, että Al-Atta suunnitteli käynnistävänsä “välittömiä terrori-iskuja eri tavoin. ”

Gazan aseelliset ryhmät vastasivat Israelia kohti rajulla raketti iskulla pian operaation jälkeen, ja vaikka iskuista ei ole vielä ilmoitettu uhreja, Israelin poliisi ilmoitti sulkeneensa teitä varotoimena Gazan rajan läheisyydessä.

Islamilainen Jihad vastasi uutisiin lausunnossa, jossa vahvistettiin Al-Attan kohtalo ja kerrottiin komentajan kuolleen keskellä “sankarillista jihadistista toimintaa” ja varoitti heidän “väistämättömästä kostotoimestaan ​​koko sionistista yhteisöä kohtaan”.
RT