OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Mies hyökkäsi päiväkotiin nestemäisellä kemikaalilla – yli 50 lasta loukkaantunut

Yli 50 ihmistä, melkein kaikki lapsia loukkaantui, kun mies hyökkäsi Lounais-Kiinassa olevaan päiväkotiin nestemäisellä kemikaalilla, raporteissa mainitaan paikallisten viranomaisten mukaan.
Kaiyuanin kaupungissa, Yunnanin provinssissa, mies leikkasi päiväkodin aitaan reiän ja ruiskutti lapsia ja opettajia nestemäisellä natriumhydroksidilla, kemikaalilla, joka aiheuttaa vakavia palovammoja ja pysyviä vaurioita kaikille kudoksille, joiden kanssa se joutuu kosketukseen.

Hyökkäyksessä loukkaantui 54 ihmistä, mukaan lukien 51 lasta ja 3 opettajaa, Xinhua News Agency raportoi. 23-vuotias epäilty pidätettiin pian yrittäessään paeta tapahtumapaikalta. Poliisin mukaan mies toteutti hyökkäyksen kostaakseen yhteiskunnalle.

Kaksi ihmistä loukkaantui vakavasti hyökkäyksessä, vaikka heidän tilansa ei ole hengenvaarallinen.
RT