OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuuban presidentti matkusti Yhdysvaltain armeijan tukikohdan Guantanamo Bayn lähellä olevaan kaupunkiin

Kuuban presidentti Miguel Diaz-Canel vieraili torstaina kaupungissa, joka sijaitsee yhdysvaltojen laivastotukikohdan Guantanamo Bayn porteilla ja sanoi, että presidentti Donald Trumpin kovennettu Yhdysvaltojen kauppasaarto ei pakottaisi hänen hallituksensa tekemään myönnytyksiä. “Jenkit puristavat, mutta me vastustamme”, AP lainasi Kuuban johtajan sanoneen.

Diaz-Canel teki ensimatkansa Caimaneraan, joka on Kuuban lähin piste Yhdysvaltain laivastotukikohtaan Guantanamo Bayssa. Hän aloitti vierailunsa noin 10 000 hengen kaupungissa kaupungin kiertueella hiljattain remontoidulla 3D-elokuvasalilla.

Sen jälkeen kun Diaz-Canel otti virkansa vastaan huhtikuussa 2018, hän on tehnyt useita kymmeniä samanlaisia matkoja Kuuban ympäri tarkistaakseen julkisia palveluita ja infrastruktuuria.
RT