OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

American Airlinesin henkilökunta ei halua lentää 737 MAXilla

Useat American Airlinesin lentohenkilöstöön kuuluvat pelkäävät lentämistä Boeing 737 MAXilla huolimatta siitä, että Boeing on saamassa viranomaishyväksynnän ohjelmistopäivitykselle. Lentokone sai lentokiellon kahden onnettomuuden jälkeen, joissa kuoli 346 ihmistä.

Ammattilentohenkilöstön liiton (APFA) mukaan he haluavat olla täysin tietoisia siitä, mitä on tapahtunut ja miksi konetta olisi nyt turvallista lentää. Ammattiliitto ilmoitti käyvänsä läpi Boeingin, Yhdysvaltain viranomaisten, American Airlinesin, lentoyhtiön lentäjien ja muilta tahoilta saamansa tiedot ennen lopullisen päätöksen tekemistä.

“Kuulen lentohenkilöstöltä joka päivä ja he rukoilevat minua olla päästämättä heitä enää tuohon koneeseen”, APFA:n puheenjohtaja Lori Bassani kertoi. “Haluamme epäilemättä olla varmoja, että konetta on turvallista lentää.”

Amerikkalaisten työntekijöiden on oltava sinut MAX: n kanssa, ennen kuin se lentää uudelleen, yrityksen presidentti Robert Isom sanoi.

“Kun FAA on antanut hyväksyntänsä, ja sen jälkeen kun lentäjämme ovat sanoneet “Kyllä, olemme valmiita lähtemään “, aiomme lentää kyseistä konetta niin, että ryhmämme on tyytyväinen”, hän sanoi ja lisäsi: “Joten lentäjämme, lentoemäntämme, kumppanimme, tiedotusvälineet, kaikki johtajat; aiomme lentää tuolla lentokoneella ennen kuin se tulee kaupalliseen palveluun. ”

United Airlinesin lentohenkilöstön ammattiliitto ilmoitti haluavansa maailmanlaajuisen konsensuksen lentokoneen turvallisuudesta, ennen kuin sen jäsenet uudelleen aloittavat työnteon MAXilla.
RT