OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Hong Kongin poliisi on aloittanut mielenosoittajien poistamisen yliopiston alueelta

Mellakkapoliisi aloitti mielenosoittajoukkojen hajoittamisen Hongkongissa ammattikorkeakoulun liepeillä usean päivän ajan kestäneen pattitilanteen jälkeen.

Sadat mielenosoittajat ovat pystyttäneet barrikaadeja Hong Kongin ammattikorkeakoulun sisä- ja ulkopuolelle. Poliisi on yrittänyt saada mielenosoittajat lähtemään rakennuksesta, mutta aikaisemmat yritykset rynnäköidä alue johti koviin yhteenottoihin.

Sillä välin suuri joukko mielenosoittajia on kokoontunut läheisille tienvarsille huutaen “säästäkää ammattikorkeakoulu!”

Kadut ovat täynnä tiilijä, jotka mielenosoittajat ovat kaivaneet ylös ja käyttäneet esteinä sekä aseina poliisia vastaan. Ääriliikkeiden kannattajat heittivät myös polttopulloja poliiseja kohti, jotka vastasivat kyynelkaasulla.
RT