OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Prinssi Andrew lopettaa julkiset tehtävänsä tuhoisan Epstein-haastattelun jälkeen

Kuningatar on myöntänyt Yorkin herttualle luvan “astua syrjään julkisista velvollisuuksistaan” tiedotusvälineiden käsiteltyä hänen aikaisemmista suhteistaan ​​edesmenneen Jeffrey Epsteiniin.
Keskiviikkona julkisessa lausunnossa prinssi Andrew sanoi, että hänelle oli “tullut selväksi”, että hänen yhteydestään Epsteinin kanssa on ollut “suureksi häiriöksi” hänen perheensä työssä ja että hänen on pitänyt astua pois julkisista tehtävistä toistaiseksi. ”

Lausunto tuli sen jälkeen, kun prinssi Andrew istui BBC Newsnight -tapahtumassa, joka muuttui todella epäonnistuneeksi haastatteluksi, joka herätti satoja nöyryyttäviä meemiä ja sai Duken PR-miehen suosittelemaan hänelle lopettamista.

Prinssi Andrew sanoi lausunnossaan, että hän “yksiselitteisesti pahoittelee huonosti harkittua yhteyttään” Epsteinin kanssa. Hän tunnusti myös uhrien häntä kohtaan osoittaman kritiikin oikeutetuksi, koska ei ollut BBC:n haastattelussa osoittanut uhreille tarvittua myötätuntoa. Herttuan mukaan Epsteinin ilmeinen itsemurha oli jättänyt “monia vastaamattomia kysymyksiä”.

“Suhtaudun syvällä myötätunnolla kaikkia niitä kohtaan, joihin asia on vaikuttanut kielteisesti ja jotka haluavat asiaan päätöksen”, hän sanoi ja lisäsi olevansa valmis “tarvittaessa auttamaan kaikkia asianmukaisia lainvalvontaviranomaisia” tutkimuksissa. Herttuan BBC:n haastattelu oli myös saanut FBI:n vaatimaan häntä saataville kuulusteluja varten.
RT