OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

28-vuotias etelä-korealainen poptähti löydettiin kuolleena kotoaan

K-poptähti Goo Hara on löydetty kuolleena vähän yli kuukauden siitä, kun toinen suosittu etelä-korealainen laulaja lopetti elämänsä itsemurhalla, käynnistämällä keskusteluja verkkokiusaamisesta ja vihamielisistä kommenteista.

Kara-tyttöryhmän entinen jäsen Goo Hara löydettiin kuolleena kotonaan Soulissa noin klo 18 paikallista aikaa sunnuntaina, poliisi sanoi. He eivät paljastaneet lisätietoja, ainoastaan että 28-vuotiaan kuolemansyytä tutkitaan parhaillaan.

Laulaja oli ollut toukokuussa sairaalahoidossa ilmeisen itsemurhayrityksen jälkeen, kun hänen päällikkönsä löysi hänet tajuttomana kotoaan. Ennen sitä hän lähetti salaperäisen viestin Instagramiinsa, joka sisälsi vain sanan ”Hyvästi”. Hän toipui myöhemmin, julkaisi uuden singlen ja teki lyhyen kiertueen aiemmin tässä kuussa.

Sunnuntain uutinen tuli sen jälkeen, kun toinen K-poptähti, 25-vuotias Sulli, teki itsemurhan Soulissa sijaitsevassa huoneistossaan 14. lokakuuta. Hänen kuolemansa liittyi masennukseen ja nettikiusaamiseen.

Sulli puhui avoimesti olevansa nettikiusaamisen uhri ja emännöi showta -Vihan kommenttien Yötä,” jossa eteläkorealaiset kuuluisuudet keskustelivat siitä, miten he puuttuvat nettiväkivaltaan. Sullin kuolema johti uusiin keskusteluihin nettikiusaamisen vaikutuksista Etelä-Koreassa, vaatien toimia nimettömiä ja vihamielisiä nettikommentteja vastaan.
RT