OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kahdenväliset suhteet Euroopan valtioihin ovat tärkeämpiä Venäjälle, kuin yhteydet EU:n kanssa – Medvedev

Pääministeri Dmitri Medvedev sanoi maanantaina, että kahdenväliset yhteydet Euroopan valtioihin ovat nyt Venäjälle tärkeämpiä kuin suhteet Euroopan unioniin. Hän antoi lausunnon tapaamisessa suomalaisen kollegansa Antti Rinteen kanssa Moskovassa.

Moskova ei tule ensimmäisenä poistamaan rajoituksiaan, jotka asetettiin vastauksena EU:n Venäjän vastaisiin pakotteisiin, Medvedev sanoi.

Pakotteet, joita voidaan pitää pitkään, eivät pääministerin mukaan haittaa yhteistyötä Euroopan maiden kanssa erikseen. Hän lisäsi, että monet venäläiset yritykset eivät halua Moskovan rajoittavien toimenpiteiden lakkautettavaksi ollenkaan, RIA Novosti kertoi.
RT