OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Mystinen “tulipallo” kiisi Oregonin taivalla Yhdysvalloissa

Valokuvissa näyttää, että tulipallo olisi pudonnut Oregonin Polkin piirikunnassa. Ajatus, jostain muusta on saanut aikaan kuumeisen etsinnän lentokone onnettomuudesta. Mitään ei ole löytynyt, ja poliisin mielestä se oli meteoriitti. Innokkailla netinkäyttäjillä voi olla omat ideansa asiasta.

Kaikki alkoi torstai-iltana, kun Polkin piirikunnan sheriffin toimisto sai 911-puhelun, jossa ilmoitettiin heille mahdollisesta lentokone onnettomuudesta Polkin piirikunnan lounaisosassa. Soittaja lähetti sitten pari kuvaa, jotka muistuttivat lentokoneen valkoista viivaa, jonka lentokone voi jättää taakseen.

Poliisi kiirehti etsimään onnettomuuden tapahtumapaikkaa lähettämällä helikopterin etsimään metsäaluetta toivoen löytävänsä hylyn. Laajasta etsinnästä huolimatta mitään ei ole kuitenkaan löytynyt, jättäen poliisit ihmettelemään, mikä oikeasti kulki maaseudun yllä.

Perjantaina tehdyssä päivityksessä poliisi kertoi käyttäneensä kaikkia käytettävissä olevia ilmailuseurantajärjestelmiä eikä yksikään lentokone ole ilmoitettu tai tiedetty kadonneeksi. Vastauksien puutteessa, poliisi on lopulta tullut siihen johtopäätökseen, että salaperäinen ”tulipallo” oli todennäköisesti meteoriitti.

”Voimme varmuudella sanoa, että kyse ei ollut lentokone onnettomuudesta. Joten uskomme, että se oli jonkinlainen luonnollinen tapahtuma ”, Polkin piirikunnan sherifin sijainen luutnantti Dustin Newman kertoi KATU Newsille. Samaan aikaan Polkin piirikunnan sheriffi Mark Garton kertoi Newsweekille, että poliisi “todella uskoo kyseessä olevan meteoriitti.” Garton huomautti, että tapahtuma osui yhteen “melko harvinaisen meteoriittisuihkun” kanssa, joka rekisteröitiin alueella. Kersantti Mark Robertson Polk Countyn poliisista kertoi myöhemmin Daily Mailille, että he “eivät ole täysin varmoja”.

Paikallinen asukas, joka otti valokuvia ja lähetti ne poliisille, ilmoitti epäilevänsä poliisin versiota tapahtumista.

“Olen nähnyt meteorittejä aikaisemmin, ja ne ovat kirkkaan valkoisia ja viiden sekunnin sisällä ovat poissa. Se kesti liian kauan ”, Richard Romano kertoi KATU Newsille. Romano kertoi aikovansa tarkistaa postinsa, kun hän oli huomannut pienen lentokoneen lähestyvän hetkiä ennen kuin vana ilmestyi taivaalle.
RT