OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Yhdysvalloissa 46 000 000 kalkkunaa syöty

Saatat yllättyä kun kuulet, että amerikkalaiset kuluttavat paljon vähemmän energiaa kiitospäivänä kuin tavallisena torstaina, huolimatta siitä, että kansakunta tulee käyttämään 350 GW sähköä paistamaan 46 miljoonaa kalkkunaa.

Joten, viettäessämme aikaa olla kiitollisia tänä torstaina kokoontuessamme päivällispöydän ympärille perheen ja ystävien kanssa, meidän pitäisi olla hetki lisää kiitollisia siitä määrästä energiaa, jota tulemme käyttämään kalkkunan ja kaikkien lisukkeiden valmistukseen.

Arvioiden mukaan energiankulutus laskee tyypillisesti 5-10 prosenttia kiitospäivänä verrattuna marraskuun keskiarvoon, kaikki tämä herkullisen kalkkunan ansiosta. Ja kyseisen energian arvioidut säästöt voivat olla yli 2 miljardia dollaria energialaskuissa.

Joten omatuntosi on puhdas, matkusta perheesi luo. Paista se lintu. Syö hyvin ja ole iloinen. Kiitospäivän säästö tasapainottuu lopussa, säästäen Sinulta enemmän sähköä mitä kulutat.
RT