OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Intiassa varkaat tyhjensivät rekan, johon oli lastattu 40 tonnia sipulia

Rekka, joka oli toimittamassa 30 000 dollarin arvosta sipulia intialaiselle kauppiaalle, löydettiin täysin tyhjänä. Poliisi epäilee räikeää ryöstöä Intian peruselintarvikkeiden hintojen noustua rajusti.

Uttar Pradeshin Maharashtranista marraskuun puolivälissä lähteneeseen rekkaan johon oli lastattu mahtavat 40 tonnia sipulia, ei koskaan saavuttanut määränpäätänsä. Se katosi matkan puolivälissä viime viikolla ja löydettiin tiistaina tyhjänä syvällä Intian keskiosassa Madhya Pradeshin osavaltiosta.

Poliisin mukaan rahti – jopa 2,2 miljoonan rupian (noin 30 000 dollaria) arvoinen oli “kullan arvoinen” niille, jotka uskalsivat sen varastaa. Kilo sipulia vähittäiskaupassa maksaa noin 100 rupia (1,40 dollaria) useimmissa Intian osavaltioissa. Hintataso suurissa kaupungeissa, kuten Mumbaissa, Chennaissa tai Kolkatassa on kuitenkin usein 120-130 rupia.
RT