OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Pamela Anderson kehottaa Modia puuttumaan ilman pilaantumiseen ja ilmastonmuutokseen tarjoamalla vain vegaaniruokaa hallituksen tilaisuuksissa

Pamela Anderson on pyytänyt Narendra Modia lopettamaan lihan ja maituotteiden tarjoamisen Intian hallituksen tapahtumissa väittäen, että vain vegaani-ruokapolitiikka auttaisi lievittämään Delhin ilmansaasteongelmaa ja torjumaan ilmastonmuutosta.

Intian pääministerille osoitetussa kirjeessä kanadalais-yhdysvaltalainen näyttelijä, PETA USA:n (People for the Ethical Treatment of Animals) aktivisti ja kunniajohtaja totesi, että hänen sydämensä sammuu kaikille, joihin Delhin vaarallinen ilmansaaste vaikuttaa. Hän ilmaisi erityisen huolensa kaupungin eläimistä, jotka “eivät voi käyttää kasvonaamioita tai pysyä sisätiloissa.”

Huomauttaessaan, että Modi jakaa hänen “tulevaisuuden huolensa”, entinen Baywatch-tähti kehotti häntä kieltämään eläinperäiset ruuat “kaikista hallituksen” kokouksista ja toiminnoista ”- toimenpide, joka hänen mukaansa olisi” yksinkertainen, mutta voimakas, asteittainen askel ”ilmastomuutoksen torjumiseen.

Anderson huomautti hallitustenvälisen ilmastomuutospaneelin (IPCC) raportista, jonka mukaan lihankulutuksen vähentäminen on välttämätöntä ilmastonmuutoksen torjumiseksi.

Vegaaniksi ryhtyminen ei ole vaihtoehto, vaan välttämättömyys, hän kirjoitti.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun suorasanainen eko-aktivisti vetoaa maailman johtajaan. Helmikuussa hän kirjoitti Venäjän presidentti Vladimir Putinille ja kehotti häntä varmistamaan, että Venäjän Kaukoidässä laittomasta ”valaiden vankilasta” löydetyt miekkavalaat ja sammet vapautettaisiin inhimillisesti. Äskettäin, lokakuussa, Anderson pyysi Kanadan pääministeriä Justin Trudeauta ottamaan lihan ja maidon pois vankilaruokalistoilta. Hän sanoi, että ruokavalion muutos auttaisi planeettaa ja vankien terveyttä, ja samalla säästyisi veronmaksajien rahoja.
RT