OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Moskova voitti “Turismi-Oscarin” ohittaessaan Pariisin, Lontoon ja Nykin

Venäjän pääkaupunki on voittanut tiukan kilpailun, kun tämän vuoden maailman “paras kohdekaupunki” on Moskova, voittaen Britannian, Ranskan pääkaupungit sekä 16 muuta kaupunkia, kuten Pietarin.

World Travel Awards (WTA) -punaisen maton seremonia pidettiin Muscatissa (Oman), missä palkittiin matkailu-, lento-, hotelli- ja ravintola alan parhaimmisto.

Moskovan pormestari Sergei Sobyanin kiitti kaikkia niitä, jotka äänestivät Moskovan nimittämistä.

”Moskova on itse asiassa #thebestcityonearth! Olemme voittaneet yhden matkailualan pääpalkinnoista … Kiitos tunnustuksesta! Tämä on korkea arviointi työstämme ja kaikista muskoviiteista ”, Sobyanin kirjoitti Instagram-tilillään.

Sobyaninin mukaan lähes 20 miljoonaa turistia on jo käynyt Moskovassa tänä vuonna.

Venäjän “ykköskuljettaja” Aeroflot pääsi myös WTA:n 2019-voittajaluetteloon saaden nimityksen sekä “Maailman johtava lentoyhtiö – Brändi” että “Maailman johtava lentoyhtiö – Business-luokka”.

Maailman arvostetuin matkailualan palkinto WTA perustettiin vuonna 1993 palkitsemaan huippuosaamista kaikilla matkailualan aloilla.

Vuonna 2015 Pietarista tuli ensimmäinen venäläinen kaupunki, joka WTA:n 25-vuotisen historian aikana voitti Euroopan johtavan kohteen tittelin. Sittemmin kaupunki on voittanut tittelin useita kertoja, ja se on kahdesti nimetty “johtavana kulttuurikaupunki kohteena”.
RT