OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

VIDEO: Rakkautta joulun alla Floridassa

Floridan asukas nosti rakkautensa Trumpiin ja Netanyahun seuraavalle tasolle laittamalla johtajien kasvot Lamborghinin konepeltiin ja korottamalla sen purppuranpunaisella MAGA-kirjoituksella, kuten videossa näkyy. Auton omistaja Joe Zevoluni kertoi, että Lamborghini Aventadorin konepellissä on Yhdysvaltojen ja Israelin liput valtionjohtajien olkapäiden takana, symboloimalla kahden maan “erityistä ystävyyttä”.

“Halusin lähettää viestin yhtenäisyydestä, katkeamattoman ja horjumattoman siteen kahden maan välillä”, israelilais-amerikkalainen Zevoluni kertoo innostuneena. Zevoluni kunnioitti ajollaan “kahden maan välistä sidettä” ihmisille, jotka eivät edes tienneet miltä Israelin lippu näyttää. Sen lisäksi, että ylpeä Lambo-omistaja oli ikäänkuin opetus ihmisille, hän sanoi, että hänen pyörillään oli sukupolvien välinen vetoomus, joka kiinnosti erityisesti nuoria: “Lapset todella rakastavat sitä.”