Site icon OhoTV Suomi

10 Instagram-tiliä joihin fengshuin ystävien kannattaa tutustua

Kuva: pexels.com

Fengshui on tuhansia vuosia vanha, perinteinen kiinalainen oppijärjestelmä. Sillä tavoitellaan harmonista ja tasapainoista elinympäristöä, jossa virtaa positiivinen energia. Paitsi, että fengshui liittyy sisustamisen estetiikkaan, sillä pyritään myös edistämään ihmisten onnellisuutta ja hyvinvointia.

Fengshuista voi oppia uutta läpi elämän, mutta energioiden paratamisessa alkuun pääsemisen ei tarvitse olla vaikeaa. The Spruce listasi kymmenen loistavaa Instagram-tiliä, jotka tarjoavat hyödyllistä tietoa ja inspiraatiota jokaiselle fengshuista kiinnostuneelle.

1. @thetaoofdana

@thetaoofdana tarjoaa inspiraatiota ja motivaatiota jokaiselle, joka haluaa olla kehittää itseään ja ympäristöään. Dana on moderni fengshuin harjoittaja, jonka tili pursuaa positiivisia ajatuksia ja onnellisuutta. Tili muistuttaa siitä, miten tärkeää elämässä on ympäröidä itsensä positiivisella energialla.

2. @anjiecho

Anjie Cho on Mindful Design Feng Shui School-koulun perustaja, arkkitehti ja kirjailija. Häneltä ei siis puutu asiantuntemusta ja ammattiosaamista. Hänen Instagram-tilinsä on täynnä fengshui-vinkkejä, inspiroivia matkakohteita ja tietenkin kauniisti sisustettuja tiloja.

3. @lohanpatricia

Fengshuin ei tarvitse olla monimutkaista. @lohanpatricia tietää, miten kiinalaiset opit istuvat länsimaisen kodin arkeen. Tili esittelee harrastajille sopivia, käytännöllisiä vinkkejä, jotka auttavat luomaan positiivista energiaa tilaan kuin tilaan.

4. @homeheartfengshui

Pelkkä vilkaisu @homeheartfengshui-tilille saa mielen rauhoittumaan. Upea valokuvat näyttävät, mitä kaikkea fengshui voi parhaimmillaan olla. Tilin ylläpitäjä, Jemma, osaa kuitenkin selittää fengshuin oppeja niin, että ne aukenevat maallikollekin.

5. @simplify.with.saramaria

Saramaria rohkaisee seuraajiaan kokeilemaan minimalismia fengshuin tekniikoita hyödyntäen. Jos sinusta tuntuu, että kotisi on aina täynnä turhaa roinaa, kannattaa tämä tili ottaa seurantaan.

6. @amandagibbypeters

Amanda Gibby Peters tietää, että kokonaisuus syntyy yksityiskohdista. Hänen värikäs ja leikkisä Instagram-sivunsa todistaa, ettei fegnshuin tarvitse olla tylsää. Kirjailija ja fengshuin asiantuntija antaa seuraajilleen hyödyllisiä vinkkejä siihen, miten kotiin voi luoda oikeanlaista energiaa sisustuksen persoonallisuudesta tinkimättä.

7. @priyasher

Asiantuntija Priya Sher tarjoaa hyödyllistä ja faktoihin pohjaavaa tietoa fengshuista. Ennen kaikkea, hänen Instagram-tilinsä on täynnä henkeäsalpaavan upeita kuvia, jotka tarjoavat sisustusinspiraatiota pahimmallekin fengshui-skeptikolle.

8. @phoenixandrose

@phoenixandrose-tilin perustaja Nitu on New Yorkissa työskentelevä fengshui-konsultti. Hänen sisustusvalokuvansa henkivät luonnonläheistä harmoniaa, joka kumpuaa kasveista ja kristalleista. Nitulle fengshui on kuitenkin paljon muutakin kuin kauniita sisustuselementtejä, se on elämäntapa.

9. @jaymebarrettlifestyle

Jayme Barrett rakastaa matkustamista, kukkia ja fengshuita. Best seller-kirjailijan ja elämäntapavalmentajan Instagram-tili on täynnä värikkäitä kuvia, jotka juhlistavat fengshuin kauneutta.

10. @fengshuicollective

Tällä äiti-tytär-duolla on yhteensä 30 vuoden kokemus fengshuin harjoittamisesta. He jakavat oppejaan seuraajilleen ja esittelevät työnsä jälkeä vaikuttavissa kuvissa. Heidän yhteinen Instagram-sivunsa onkin must jokaiselle fengshuista kiinnostuneelle.

Lähde: The Spruce, Instagram

Exit mobile version