OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Elektromobilität wird abenteuerlustig. Die Fahrzeugstudie Mercedes-Benz EQC 4x4² Electric luxury goes off-road. The Mercedes-Benz EQC 4x4² vehicle study

Mersun sähköluksusmaasturi EQC 4×4² haastaa epäilijöitä – katso kuvat

EQC 4×4² on äärimmäisyyksien sähköauto. Mercedes-Benz haluaa testata rajoja tällä ajoneuvolla ja osoittaa, että sähköinen liikkuvuus ei ole vain kaupunkiajoa varten, vaan myös mahdollista maastossa. Mercedes-Benz on luonut prototyypin ja testasi sitä oikeassa maastossa.

“Tavoitteenamme on yhdistää moderni ylellisyys ja kestävyys emotionaaliseen vetovoimaan. EQC 4×4² näyttää kuinka nautinnollinen kestävä liikkuvuus voi olla. Tässä sähkömagneettisen huipputeknologia ja kiehtova asiakaskokemus siirtyy vuorille MBUX:n ja over-the-air-tekniikan ansiosta. Lyhyesti sanottuna sähköinen, progressiivinen ylellisyys menee maastoon “, kertoo Daimler AG:n ja Mercedes-Benz AG:n johtokunnan jäsen Markus Schäfer, joka vastaa Daimler Group Researchista ja Mercedes-Benz Cars COO: sta. “Tämä ajettava tutkimus osoittaa selvästi, että sähköisen liikkuvuuden intohimon rinnalla me Mercedes-Benzissä vaalimme vahvaa johtajuutta tällä alalla ja korostamme tämän tunnepitoisuutta entisestään tulevaisuudessa.”

EQC 4×4²:n teknologia-alustana Mercedes-Benz osoittaa, että seikkailunrakkaus voidaan yhdistää elämäntapaan ja kestävyyteen. Sen ominaisuuksiin kuuluu ajaminen hiekan läpi autiomaassa ja rannoilla, kallioisella maastolla ja vuoristovirroilla. Suuren luotettavuuden ja vastaavan mukavuuden lisäksi vakiomallin ominaisuudet mahdollistavat myös perävaunun käytön ja kattotelineen asennuksen. Kattoteltta ja puhallettava vene tarjoavat etäisimmille alueille pääsyn – ja kun aloitat varhaisessa vaiheessa, leirin muita seikkailijoita ei edes herätetä.

Mercedes-Benz ei ole vielä julkaissut tämän automallin myyntihintaa.