OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kotkalainen rockbändi Suuri Tuntematon julkaisee uuden albumin maaliskuussa – uusi single ulkona nyt

Vuonna 2003 perustettu kotkalaisyhtye Suuri Tuntematon julkaisee kolmannen täyspitkän albuminsa Avaruuden Kappaleita maaliskuun 25. päivä. Nyt albumilta on lohkaistu toinen single Näin Laulussa Sanotaan ja se on kuultavissa musiikkipalveluissa.

Katso lyriikkavideo:

Suuri Tuntematon on aiemmin julkaissut kaksi täyspitkää levyä. Syksyllä 2013 ilmestyi yhtyeen debyyttialbumi Kahdeksasosa ja alkuvuodesta 2017 Mustavalkoinen -albumi. Uudella materiaalillaan yhtye vie linjaansa hieman kokeellisempaan, jopa progempaan muotoon. Sekä levyn että singlen julkaisee Concorde Music Company. Ensimmäiset pari vuotta yhtye operoi englanninkielellä nimellä Unknown. Tämän jälkeen laulukieleksi vaihdettiin suomi ja samalla bändin nimi muuttui muotoon Suuri Tuntematon.

Yhtyeessä soittavat:
Juho Eerola – laulu
Ilari Van Der Steen – kitara
Lauri Eerola – basso
Juha Beck – rummut