MotorXpress

Erikoisohjelma moottoriurheilun ystäville!

MotorXpress tuo katsojille kerran viikossa maanantaisin aina edellisen viikonlopun moottoriurheilutulokset, sekä mielenkiintoisia vieraita ja keskustelua. Ohjelma näkyy FacebookissaYouTubessa ja osoitteessa www.ohotv.fi aina maanantaisin kello 19:00. Lähetykset voi katsoa jälkikäteen myös arkistosta.

Ohjelmaideoita tai palautteita? Kirjoita info@oho.ee!

Tiesitkö, että MotorXpress on toiminut verkossa jo vuodesta 2017?


EDELLISET JAKSOT

MotorXpress 29 – 27.1.2020 – mm. Harri Kilpeläinen, Monte Carlon MM-ralli

Viikonloppuna käynnistettiin niin MM-rallisarja, kuin myös Snowcrossin SM-sarja. Mukana video Ott Tänakin ulosajosta. Lähetyksessä haastattelussa myös kelkkailija Harri Kilpeläinen.


MotorXpress 28 – 20.1.2019 – mm. Tunturiralli, Rallin MM-sarja ja Emma Kimiläinen

MotorXpress sukeltaa syvälle Rovaniemen maisemiin, jossa kaasuteltiin viikonloppuna Tunturirallin merkeissä. Lähetyksessä kuulemme Rovanperän mietteet siitä, kuinka ralli sujui. Mukana rallissa oli myös Formula 1- sarjassa hopealle tullut Valtteri Bottas. Luvassa on myös formulatähden mietteet kisasta. MotorXpressissä katsotaan myös tulevaan ja nimenomaan ensi viikonloppuna käynnistyvään rallin MM-sarjaan. Haastattelussa on Toyotan tallipäällikkö Tommi Mäkinen. Naisten Formula- sarjassa ajava Emma Kimiläinen on puolestaan MotorXpressin erikoisvieraana.


MotorXpress 27 – 13.1.2020 – mm. Jääspeedway & Baltic Speedway

Kahden ensimmäisen viikon aikana on lähinnä palkittu viime kauden menestyjiä. Tulevalla viikolla taas kunniaa haetaan jälleen sorateillä, kun perinteinen Tunturiralli ajetaan Rovaniemen seudulla. Lisäksi lähetyksen aiheina MM-ralli.


MotorXpress 26 – 6.1.2019 – mm. Mika Gustafsson, M-Sport, Sakke Häyrinen & Baltic Speedway League

Vuosikymmenen ensimmäisessä MotorXpressissä tutustumme kansainvälistä mainetta keränneeseen kelkkailija Mika Gustavfssoniin, perehdymme M-Sportin kuljettajauutisiin, haastattelemme Sakke Häyristä ja kurkistamme, mitä Baltic Speedway League 2020 tuo tullessaan.


MotorXpress 25 – 16.12.2019 – mm. haastattelussa Jesse Kallio, Emilia Mäki (MotoGP, Lahti Events)

Mukavaa maanantaita hyvät MotorXpressin ystävät. Jouluun on aikaa enää tovin verran, mutta vielä ehditään kertaalleen käymään läpi moottoriurheilun viikon kuumimpia puheenaiheita. Kausi 2019 on pikkuhiljaa päättymään päin ja on aika katsoa, mitä vuosi toi tullessaan. Haastattelussa Jesse Kallio, kyselemme MotoGP:n kuulumisia Lahti Eventsin toimitusjohtajalta Emilia Mäeltä ja katsomma vuoden yhteenvedon.


MotorXpress 24 – 09.12.2019 – mm. haastattelussa Patric Öhman ja katsaus Lahden moottoripyörämuseoon

Tällä viikolla vierailemme muun muassa Lahden Moottoripyörämuseossa sekä tapaamme päättyneellä kaudella debyyttinsä Jyväskylän MM-rallissa tehneen Patric Öhmanin.


MotorXpress 23 – 02.12.2019 – mm. F1 Abu Dhabissa Mika Salo, haastattelussa Tomi Tuominen

Syksy on vaihtunut joulukuuksi ja pitkä Formula 1- kausi tuli vihdoin päätökseen viikonloppuna. Moottoriurheilurintamalla tapahtumia on riittänyt, vaikka autot ovat talviteloilla suurimmilta osin.


MotorXpress 22 – 26.11.2019 – mm. MM-rallin sopimuskuviot, Citroën & Abu Dhabin F1

Tässä lähetyksessä keskustellaan muun muassa Citroënin tilanteesta rallirintamalla ja käännetään katseita ensi viikonloppuna ajettavaan Abu Dhabin Formula 1 viikonloppuun.


MotorXpress 21 – 18.11.2019 – mm. Australian ralli, MotoGP & F1 Brasilia

Bensaa on palanut radalla ja ratojen ulkopuolella myös menneellä viikollakin, vaikka osa autoista jäikin huppujen alle alkuperäisestä suunnitelmasta huolimatta. Tämän viikon lähetyksessä luvassa on asiaa niin Formula Ykkösistä, Moto GP:stä kuin myös rallin MM-sarjasta. Kabineteissakin tapahtui viime viikolla ja AKK Motorsport Ry sai uuden puheenjohtajan.


MotorXpress 20 – 11.11.2019 – mm. RallyCross MM, haastattelussa Anastassia Kovalenko

Vauhtiahan riittää, vaikka ei formuloita tai rallia ole viikonloppuna ajettu. Sen sijaan on taisteltu RallyCrossin maailmanmestaruudesta, joka hyvästä yrityksestä huolimatta valui Ruotsiin.
Tässä lähetyksessä pääsemme kuulemaan myös Yamaha R3- kuljettaja Anastasia Kovalenkon ajatuksia.


MotorXpress 19 – 04.11.2019 – mm. Formula 1 Austin, Ott Tänakin sopimus & MotoGP

Viime viikonloppuna Yhdysvaltain Austinissa ratkaistiin Formula Ykkösten maailmanmestaruus ja palkintopallilla kuultiin taas Kimi Räikkösen sanoin hyvää musiikkia, kun Valtteri Bottas ajoi voittoon. Viikkoon on kuulunut myös kovia ralliuutisia, joita käsitellään myös tässä lähetyksessä.


MotorXpress 18 – 28.10.2019 – mm. Super Trofeo, MotoGP, MM-ralli ja F1

Takanamme on erittäin jännittävä moottoriurheiluviikonloppu, joka tarjosi lähes jokaiselle moottoripyörä- ja autourheilun ystävälle jotain nähtävää. Käymme läpi karting-tuloksia Italiasta, Supersport-tuloksia Qatarista ja tuloksia Lamborghini Super Trofeosta. Tietysti käymme läpi MotoGP, Moto2 ja Moto3-tuloksia, sekä tietysti jännittävän F1-viikonlopun tapahtumia. Lopussa keskitymme toiseksi viimeiseen MM-rallin osakilpailuun, jossa virolainen Ott Tänak vahvisti ensimmäisen maailmanmestaruutensa. Tervetuloa seuraamaan MotorXpressiä!


MotorXpress 17 – mm. F-rallisarjan päätöskisa, Japanin MotoGP ja tuleva Meksikon F1

F-rallisarja saatiin päätökseen, Mika Kallio avasi pistetilinsä Japanissa ja tulokset Säkylän cross countrysta. Katso uusin MotorXpress!


MotorXpress 16 – 14.10.2019 – mm. Historic Rally Trophy, Historicien rallin EM ja pienoisautoilun MM

 

Moottoriurheilu alkaa vähenemään Suomessa, mutta muutamia tuloksia saamme tuotua teille vielä tässä ainakin parin kuukauden ajan. Historic Rally Trophy-sarjan viimeinen osakilpailu ajettiin viikonloppuna, samoin myös Historicien rallin EM-sarja. Cross countrya ajettiin Virossa, Alastarolla taas endurance cupia. Lisäksi käymme läpi pienoisautoilukilpailun tuloksia Englannista. Tietysti lopussa penkkiurheilijoiden keskustelu Japanin F1-kisasta.

MotorXpress 15 – 07.10.2019 – mm. MM-ralli, MotoGP & Rallisprint SM

Viime viikolla huomasimme, että monta moottoriurheilusarjaa on tullut päätökseen, mutta vielä jatkuu kisoja ympäri Suomea. Lisäksi viime viikonloppuna ajettiin MotoGP:tä. Käymme läpi SM-rallisprintin tuloksia, hieman jokkista ja tietysti iloitsemme MM-rallin tuloksista, josta lähetyksessä on myös pieni katsaus.


MotorXpress 14 – 30.09.2019 – mm. Rallin SM, Baltic Speedway League, Xtreme Car Show

Viikonloppuna Suomi sai monta uutta mestaria, kun monen moottoriurheilulajin kauden viimeinen osakilpailu ajettiin viime viikonloppuna. Katso videolta, kuka kruunattiin Rallin Suomenmestariksi, miten kävi Baltic Speedway Liigassa Riikassa, miten kävi Alastaron Virttaalla Endurance Cupissa ja millaista suomalaisloistoa nähtiin Ranskassa. Lisäksi tietysti keskustelua Sochin F1-kisoista ja loppukevennys Xtreme Car Show:sta!


MotorXpress 13 – 23.09.2019 – mm. MotoGP, Singapore F1, Alastaro Rata-SM

Tervetuloa seuraamaan tämän viikon MotorXpressiä! Suomalaisilla moottoripyöräkuljettajilla meni kansainvälisesti yleisesti hyvin. Käymme läpi tuloksia Brittien Superstock 1000-sarjasta, maaradan MM-kisoista, Rallicrossin RX Academyn Suomen mestaruudesta, F-rallisarjasta ja FinRX Crosskart-kisoista Nokialta, sekä tietysti Singaporen Formula 1-osakilpailusta ja MotoGP-kisoista, joissa nähtiin pitkästä aikaa suomalaista väriä, kun Mika Kallio palasi pyörän selkään.


MotorXpress 12 – 16.09.2019 – mm. MotoGP San Marino, Historic Race Motopark

Käymme läpi jälleen viime viikonlopun moottoriurheilutuloksia. Kuinka kävi Speedwayn Suomen mestaruudessa, kuka vei kotiin Motocrossin MX-liigan voiton ja millä tuloksilla Rallisprint palasi tauolta? Kaikki nämä ja paljon muuta tämän viikon MotorXpressissä.


MotorXpress 11 – 09.09.2019 – mm. Kartingin MM-kisat, Speedwayta ja Formula 1 Monzassa.

Käymme läpi jälleen viime viikonlopun moottoriurheilun tuloksia. Kuinka kävi Aarre Soivuoren muistokipailuissa, saatiinko Suomeen enduron Euroopan mestaruus ja kuka voitti Historic Rallisprint-sarjan viidennen osakilpailun? Kaikki nämä ja paljon muuta moottoriurheilun erikoisohjelmassa MotorXpressissä!


MotorXpress 10 – 02.09.2019 – Rallin SM- & F1 Spa-tulokset

Käsittelemme tämän viikon ohjelmassa jälleen viime viikonlopun tuloksia. Mitä tapahtui Night Race-finaalissa, saatiinko kaikista luokista pisteet? Käymme läpi tietysti Rallin SM-tulokset sekä paljon muuta. Keskustelussa F1 Spa. Haastattelussa Red Bull Racingin Alex Albon.


MotorXpress 9 26.08.2019 – mm. Saksan MM-ralli, Jesse Mustonen

Tämän viikon MotorXpressissä käymme tietysti läpi viime viikonlopun moottoriurheilutuloksia. Jesse Mustonen pääsi vuoden 2020 MM-sarjaan nipin napin, Toyota otti kolmoisvoiton Saksan MM-rallissa, sekä tietysti keskustelua siitä, milloin Valtteri Bottaksen sopimuksesta voisi tulla lisää tietoa.


MotorXpress 8 19.08.2019 – Haastattelussa mm. Valtteri Bottas ja Kalle Rovanperä

Mitä tapahtui NEZ Drifting Artukaisissa tai Red Bullin mäkiautokilpailussa? Viikoittaiset moottoriurheilu-uutiset taas täällä


MotorXpress 7 12.08.2019 – mm. Lahti Historic Rally, sekä Mika Salon kommentti Red Bullin F1-uutisista

Viikonlopun moottoriurheilu-uutiset ja -tulokset. Miten kävi Lahti Historic Rallyssa? Mitä mieltä Mika Salo on Red Bullin tekemistä tallimuutoksista? Kaikki nämä ja paljon muuta tämän viikon lähetyksessä.


MotorXpress 6 05.08.2019 – mm. Jyväkylän ralli ja F1 Hungaroring

Mitkä ovat Jyväskylän rallin lopputulokset? Kuinka kävi F1-kisassa Unkarissa? Kuka voitti Baltic Speedway liigassa viime viikonloppuna? Kaikki tämä ja muutakin tämän viikon MotorXpressissä!


MotorXpress 5 31.07.2019 – Jyväskylän ralli, Patric Öhman, Formula 1 Hockenheim

MotorXpressissä keskitytään erityisesti alkavaan Neste Rally Finlandiin, eli Jyväskylän ralliin. Haastattelussa ralliensikertalainen Patric Öhman. Lisäksi käymme läpi muita moottoriurheilu-uutisia, sisältäen esimerkiksi F1-, ratamoottoripyöräily- ja Formula Renault Cup-tuloksia.


MotorXpress 4 22.07.2019mm. Jyväskylän ralli

Tarkempaa tietoa Jyväskylän rallista, sekä haastattelussa muun muassa Esapekka Lappi ja Teemu Suninen.


MotorXpress 3 15.07.2019 – mm. Rally Estonia, F1 Silverstone GP & American Beauty Car Show

Haastatteluissa lisäksi muun muassa Ott Tänak ja Markko Märtin.


MotorXpress 2 08.07.2019 – Jyrki Järvilehto, Rasmus Kortelainen & Tuukka Taponen

Uutisia viime viikonlopun moottoriurheilutapahtumista. Raportti Vantaalla järjestetyistä karting-kilpailuista.


MotorXpress 1 01.07.2019 – mm. Formula 1, Formula 3, Estonian Grand Prix, Raimo Kesseli, Raivo Tamm

Uusi moottoriurheiluohjelma MotorXpress starttasi 1. heinäkuuta 2019 ja kävimme läpi edellisen viikonlopun moottoriurheilun tuloksia sekä tunnelmia. Keskustelua Itävallan F1 GP:stä, sekä haastattelussa Estonian Grand Prixissä kilpailleet Raivo Tamm, Raimo Kesseli ja Jaak Kuul.

Seuraavat jaksot

03/02/2020
19:00
10/02/2020
19:00
17/02/2020
19:00
24/02/2020
19:00
02/03/2020
19:00
09/03/2020
19:00