Unelma-autot

Oletko aina haaveillut klassisista amerikkalaisista autoista vai tiedätkö jo kaiken?

Seuraamme Porvoossa harrastelijaryhmän projektia autonrakennuksessa. Mikäli auton haluaa saada valmiiksi varteenotettavaan näyttelyyn, tulee sen olla huippukunnossa. American Beauty Car Show järjestetään Haapsalussa heinäkuussa 2019 – tälle projektille on siis tiukka aikataulu.


Edelliset jaksot

Unelma-autot 6 – Kauden viimeinen jakso!

Miltä auto nyt lopulta näyttää ja miten tyytyväisiä Kari ja Timo ovat Chrysleriin? Miltä Haapsalussa näyttää ja onko meininki hyvä? Chrysler on selvinnyt parissa vuodessa melkoisesta rotiskosta kauniiksi kulkuneuvoksi, mutta tie ei ollut helppo. Käymme nyt yksityiskohtaisesti läpi koko auton sekä sen kaikki yksityiskohdat.


Unelma-autot 5 – Saapuminen Tallinnaan

Timo ja Chrysler ovat saapuneet Tallinnaan. Miten matka Porvoosta meni ja onko auto vielä ajokunnossa?


Unelma-autot 4 – Viimeistä viedään

Chryslerin restaurointi alkaa olla jo loppusuoralla ja nyt tehdään enää viimeistelyjä muistilappujen kera. Viikonloppu Haapsalussa ei ole kaukana, joten kaiken on oltava valmiina. Mitä luulet, selviääkö auto Haapsaluun asti?


Unelma-autot 3 – Chrysler Windsor restaurointi

Seuraamme amerikkalaisen Chryslerin restaurointia Porvoossa. Auto alkaa näyttämään jo autolta, mutta yllättävän paljon silti vielä puuttuu. Haapsalu kolkuttaa jo melkein oven takana ja auto pitäisi saada näyttelykuntoon keinolla millä hyvänsä.


Unelma-autot 2 – Chrysler Windsor restaurointi

Muistatko vielä Porvoon Chryslerin? American Beauty Car Show lähestyy ja 6. kesäkuuta pääsemme pikaisesti näkemään, missä vaiheessa projekti etenee! Ensimmäinen koeajo tuntui menevän hyvin, mutta katsotaan valmistuuko projekti määräaikaan mennessä.


Jakso 1

Ensimmäisessä jaksossa tutustuimme Porvoossa projektiin.